top of page

Bien

Vi i Bien Bar er stolte av våre stemningsfulle selskapslokaler i Biens underetasje, som allerede har huset noen uforglemmelige fester og selskaper. Vår beliggenhet såpass nær Bergen sentrum gjør lokalet vårt ypperlig til en privat samling tidlig på kvelden før ferden går videre til nattklubbene.

Eventuelt kan man avslutte dagen med et selskap på Bien, uten å måtte reise langt ut av sentrum for å finne passende sted. Vi har plass til 55 spisegjester rundt langbord, men kan ha opp til 80 feststemte mennesker om dere ønsker enklere bevertning. Det er også en liten bar i lokalet som benyttes ved nærmere avtale.

Vi har musikkanlegg til leie, og kan selvsagt være behjelpelig med å skaffe underholdning. Vi er klare til å ta imot dere uansett anledning.

Dåp, konfirmasjon, begravelse, bursdager, forretningsmiddager, disputasmiddager og gjenforeningsfester er noe av det som har blitt arrangert her hos oss.

Ved bestilling av tre retters meny eller buffet, tar vi ingen lokalleie. Det er fullt mulig å leie vårt lokale også uten bespisning til kun kr 8000. Dette inkluderer leie av fullt musikkanlegg.

web_icon.png
email.png
phone_icon.png
Adress_icon.png

Web:
www.bienbar.no

Epost
siljes@bienbar.no

Telefon
55 59 11 00

Adresse
Fjøsangerveien 30, 5054 Bergen

bottom of page