top of page

Bjarghuset

Trenger du lokale til bryllup, konfirmasjon, barnedåp, julebord, jubileumsdager, kick-off, møtelokale på dag- eller kveldstid? Da kan Bjarghuset på Stavollen være et supert alternativ.
Bjarghuset fremstår blant de beste og mest moderne klubbhus i Fana. Det har en flott, landlig beliggenhet, og samtidig sentralt, bare 6 min fra Lagunen, 4 min fra Fana Kirke og 900 m fra Stend. Det er gode parkeringsmuligheter like utenfor lokalene.

Lokaler med mange muligheter
Her kan man leie lokaler til små og store arrangement i ukedager og helger. Lokalene er godt utstyrt med både projektor, lerret, flatskjerm, mikrofon whiteboard mm.

 

Landlig beliggenhet og gode parkeringsmuligheter
Med sin nærhet til kunstgressbanene, Hordnesskogen, Stend og friluftsområdet i Mjelkeviken, kan mange utendørsaktiviteter kombineres med selskaper i Bjarghuset. Hvorfor ikke kombinere møtet / kick-offen med fysisk aktivitet? Med den flotte landlige beliggenheten, garanterer vi at du kan holde arrangement uten å forstyrre naboer.

Moderne godt utstyrt kjøkken
Bjarghuset har godt utstyrt kjøkken med komplett innredning tilpasset arrangementer for inntil 120 personer. Her finnes moderne oppvaskemaskin, industrikomfyr, 2 store kjøleskap, fryseskap mm. Vi har inngått avtale med Gate Gourmet for catering og Coop Extra på Fana for matvarer og drikke, som kan benyttes hvis ønskelig.

web_icon.png
email.png
phone_icon.png
Adress_icon.png

Web:
www.bjarg.net

Epost
utleie@bjarg.net

Telefon
472 77 196 (Tone)

Adresse

Skeieveien 100, 5239 Rådal

bottom of page