top of page

Smørbrødsentralen

Fra våre egne produksjonslokaler på Midtun i Bergen, leverer vi catering over hele Bergen, utifra ønsker og behov fra kunder. Smørbrødsentralen har spesialisert seg på kundetilpassede løsninger.

Vår solide kunnskap, evne til samarbeid, og interesse for å finne akkurat din løsning, gjør oss til din beste partner.

Smørbrødsentralen ønsker å delta aktivt ved en forespørsel på catering. Vi har som mål at alle våre kunder skal sitte igjen med en smaksopplevelse etter de har prøvd våre matvarer. Vi har lang erfaring og vet hva som er viktig innenfor catering. Dette kan vi!

Vårt team er dyktig og motiverte og ønsker deg som kunde velkommen til et profesjonelt samarbeid. De beste råvarer til vår catering Når du bestiller mat fra Smørbrødsentralen er du garantert kun beste kvalitet. Vi bruker bare de beste råvarer som er å få tak i fra inn – og utland. Dette gjelder også lettmatingredienser. Vi tilbyr catering til forskjellige typer arrangementer i Bergen : Catering til bryllup, konfirmasjon, dåp, minnestund, møte, firmafester, forening, jubileumsmiddag og Idrettsarrangement Catering til runde dager, selskap og overtidsmat.

web_icon.png

Web

email.png

Epost

phone_icon.png

Telefon

55 52 95 55

Adress_icon.png

Adresse

Sandbrekkev. 100, 5225 Nesttun

bottom of page