top of page

Det gode selskap

Det Gode Selskap har over 25 års erfaring i å arrangere små og store selskaper, med gode kvaliteter og høy presisjon.

Det Gode Selskap henter og sorterer grønnsaker, frukt, bær og fisk etter beste kvalitet hos leverandør. Også av kjøtt brukes kun beste kvalitet, og en del produkter hentes direkte fra gård. Måltidet skal være en smaksopplevelse som gjesten ikke vil glemme. Derfor legger vi mye omsorg i alt fra utvelge lse av meny, til tilberedning, servering og gjennomføring av måltidet. Våre gjester skal nyte hele dagen, og slippe å bekymre seg over mat og servering. La Det Gode Selskap bidra til å gjøre ditt selskap til en uimotståelig matopplevelse.

Daglig leder Gunnar Anthun
Har arbeidet 25 år i matbransjen som kokk, kjøkkensjef,
hovmester, restauratør og rådgiver.

Kjøkkensjef Masudur Rahman
Har arbeidet 20 år i restaurantbransjen som kokk og kjøkkensjef. Norgesmester i sjømat og har også vært kåret til årets viltkokk.

Vi gjennomfører arrangementer fra to til flere tusen personer. Vi satser alltid på kvalitet, og har ettehvert opparbeidet oss god kompetanse på store arrangementer som krever mye logistikk.

Vi leverer alt innen cateringtjenester og arrangerer komplette selskaper med mange og fleksible løsninger med mat, drikke, telt, bord, stoler, dekketøy, personell med mer. Du bestemmer hvor. På jobben, på lageret eller på kontoret.

Du ønsker kanskje å arrangere selskap på hytten eller hjemme, men kvir deg for å stå over grytene og bekymre deg for om det er nok bestikk eller stoler. Dette ordner vi. Ingen selskaper er for små eller for store!

web_icon.png

Web

email.png

Epost

phone_icon.png

Telefon

99 64 24 54

Adress_icon.png

Adresse

Nøstegaten 30, 5010 Bergen

bottom of page