top of page

Christinegaard Hovedgaard

Christinegaard Hovedgaard er en perle på toppen av Sandviken. Hovedgaarden ble bygget som lysthus på 1600 tallet. Eiendommen er vernet og har de siste årene vært gjennom en omfattende oppgradering og fremstår i dag som et flott selskapslokale.
Lokalet består av 2 stuer og ballsal med balkong. Det kan dekkes til 60 personer inne på Christinegaard. I tillegg er det en stor hage der det kan arrangeres hageparty for et par hundre personer.

Det Gode Selskap arrangerer store og små selskaper med gode kvaliteter og høy presisjon. Maten og vår matfilosofi med mat, tilberedet fra norske og nordiske råvarer av høy kvalitet er sentral i vår selskapsvirksomhet. Vi legger ned mye arbeid og omsorg i alt fra utvelgelse av av meny, til tilberedning og servering av måltidet. Måltidet skal være en smaksopplevelse som gjesten ikke vil glemme.

 

Det er for oss viktig at du er gjest i eget selskap, og at våre og deres gjester skal nyte hele dagen, og slippe å bekymre seg over mat og servering. La oss bidra til å gjøre ditt selskap til en opplevelse.

 

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!

 

Catering og arrangement fra Det Gode Selskap

Det Gode Selskap AS eies og drives av Gunnar Anthun og Masud Rahman som har over 30 års erfaring i å arrangere små og store selskaper av høy kvalitet og presisjon. Vår matfilosofi er norske og nordiske råvarer, tilberedet på tradisjonelle og nye måter, gjerne med elementer fra andre kulturer, uten at det går på bekostning av den rene nordiske smaken. Vi prøver å benytte så mange lokale råvarer som mulig, uten at det går på bekostning av kvalitet. Vi henter gjerne fisk og skalldyr direkte fra lokale fiskere og sorterer selv våre grønnsaker.

Vi har spesialisert oss på catering av høy kvalitet og store cateringleveranser med mye logistikk. Vi kan levere enkle, avanserte, delte og komplette løsninger, alltid med kvalitet som hovedfokus.

Vi leverer alt fra enkle smakfulle tapaser og fingermat cocktails til 5-retters middag med kokk. Sammen med gode samarbeidspartnere leverer vi komplette arrangement med telt, bord stoler, dekketøy, barløsninger, personell og underholdning. Vi kan levere hvor dere måtte ønske fra to til flere tusen.

web_icon.png
email.png
phone_icon.png
Adress_icon.png

Web:
www.detgodeselskap.no

Epost
post@detgodeselskap.no

Telefon
99 64 24 54

Adresse
Formannsvei 3, 5037 Bergen

bottom of page